Environmentální účetnictví jako nástroj pro podniková rozhodování - Metličková, Eva; Geuss, Erik, 1963-; Krejčová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Zavádění environmentálního účetnictví (EMA). Definice EMA, oblasti, využití, aplikace a základní prvky. Situace v ČR. Důvody jeho zavádění. Konkrétní zavádění EMA v podnicích, struktura, aplikace, postup atd. Analýza přínosů. Důležitost environmentálního účetnictví
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; environmentální účetnictví; aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; environmental accounting; bachelor's theses