Volatilita reálných aktiv - Nováčková, Jana; Scholleová, Hana, 1964-; Kopalová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Problematika určování jednoho ze vstupních parametrů hodnocení reálných opcí - volatility. Pojem reálné opce, volatilita, vztah volatility a nejistoty, druhy volatility a metody stanovení tohoto parametru. Praktická část se zaměřuje na stanovení volatility projektů spojených s ropou pomocí několika z dnes známých metod
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses