Ekonomická diferenciace provincií Číny na počátku 21. století - Kopecká, Petra; Adamcová, Lenka; Pohl, M.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Nerovnoměrný vývoj jednotlivých provincií Čínské lidové republiky v období po zavedení reforem, respektive na počátku 21. století. Problémy čínského venkova, příjmové nerovnosti mezi venkovskými a městskými oblastmi a různé výchozí podmínky pro rozvoj provincií. Základní ekonomické ukazatele v jednotlivých provinciích a rozdíly vyplývající z různých podmínek ekonomického rozvoje
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses