Plánování a řízení kariéry zaměstnanců - Korbášová, Věra (2006)
Systém rozvoje kariéry zaměstnanců. Činnosti a subjekty, které jsou součástí tohoto systému. Faktory, které působí na vývoj pracovní kariéry. Procesy plánování a řízení kariéry, které jsou součástí personálních činností. Porovnání teorie s praxí