Plánování a řízení kariéry zaměstnanců - Korbášová, Věra; Němec, Otakar; Bártová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Systém rozvoje kariéry zaměstnanců. Činnosti a subjekty, které jsou součástí tohoto systému. Faktory, které působí na vývoj pracovní kariéry. Procesy plánování a řízení kariéry, které jsou součástí personálních činností. Porovnání teorie s praxí
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: rozvoj kariéry; plánování; zaměstnanci; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; career development; planning; employees; bachelor's theses