Internet jako zdroj informací o firmách v České republice - Baumrt, Tomáš (2006)
Zmapování informačních zdrojů dostupných na internetu, ze kterých je možné získat informace o firmách, které jsou důležité zejména pro podnikatele a obchodní partnery. Práce se soustřeďuje na zdroje týkající se výhradně firem na území České republiky a je vytvořena na základě dostupné literatury a znalostí získaných v průběhu studia na Vysoké škole ekonomické v Praze. Vytvoření uceleného konceptu této problematiky a její zhodnocení včetně případných doporučení pro řešení zjištěných nevýhod