Internet jako zdroj informací o firmách v České republice - Baumrt, Tomáš; Střížová, Vlasta, 1946-; Třeštíková, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Zmapování informačních zdrojů dostupných na internetu, ze kterých je možné získat informace o firmách, které jsou důležité zejména pro podnikatele a obchodní partnery. Práce se soustřeďuje na zdroje týkající se výhradně firem na území České republiky a je vytvořena na základě dostupné literatury a znalostí získaných v průběhu studia na Vysoké škole ekonomické v Praze. Vytvoření uceleného konceptu této problematiky a její zhodnocení včetně případných doporučení pro řešení zjištěných nevýhod
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informační zdroje; internet; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; živnostenský rejstřík; information resources; Internet; bachelor's theses; trade register