Analýza postavení velkoobchodu s punčochovým zbožím na českém trhu - Šimandl, Petr; Černá, Jitka; Vojík, Vladimír, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Postavení velkoobchodu s punčochovým zbožím na českém trhu. Pro analýzu silných a slabých stránek, příležitostí a nebezpečí byla zvolena SWOT analýza a doporučena strategie budoucího fungování
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses