Analýza a hodnocení konkurenční situace na trhu internetových služeb - Macháčková, Pavla (2006)
Strukturální analýza odvětví. Hledání konkurenční výhody. Měřitelnost konkurenčních výhod. Trh telekomunikací. Profil společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s.