Analýza a hodnocení konkurenční situace na trhu internetových služeb - Macháčková, Pavla; Malý, Václav; Liptáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Strukturální analýza odvětví. Hledání konkurenční výhody. Měřitelnost konkurenčních výhod. Trh telekomunikací. Profil společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s.
Vedoucí práce: Václav Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses