Soudobá ekonomická situace Švédska a jeho zahraniční obchod - Becková, Pavlína (2006)
Historie Švédska, politické a ekonomické vztahy. Vnitropolitická charakteristika. Soudobá ekonomická situace. Zahranicní ekonomické vztahy s ČR. Očekávaný vývoj ekonomiky Švédska a jeho zahraničního obchodu