Soudobá ekonomická situace Švédska a jeho zahraniční obchod - Becková, Pavlína; Jeníček, Vladimír, 1932-; Svobodová, Z.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Historie Švédska, politické a ekonomické vztahy. Vnitropolitická charakteristika. Soudobá ekonomická situace. Zahranicní ekonomické vztahy s ČR. Očekávaný vývoj ekonomiky Švédska a jeho zahraničního obchodu
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: zahraniční obchod; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Švédsko; foreign trade; bachelor's theses; Sweden