Finanční analýza podniku Stavby silnic a železnic - Bosíková, Jana (2006)
Pojem a úkoly finanční analýzy. Analýza absolutních vstupních dat. Horizontální analýza účetních výkazů. Pravidla financování tzv. zlatá bilanční pravidla