Finanční analýza podniku Stavby silnic a železnic - Bosíková, Jana; Boukal, Petr, 1962-2022; Hřebík, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Pojem a úkoly finanční analýzy. Analýza absolutních vstupních dat. Horizontální analýza účetních výkazů. Pravidla financování tzv. zlatá bilanční pravidla
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses