Spokojenost zaměstnanců a sociální program společnosti - Šmídová, Hana (2006)
Výkonová motivace, aspirační úroveň a dosahování výsledků. Sociální politika podniku. Sdílené hodnoty, vize, poslání, strategie a přístup vedoucích pracovníků