Spokojenost zaměstnanců a sociální program společnosti - Šmídová, Hana; Bedrnová, Eva, 1946-; Hamza, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Výkonová motivace, aspirační úroveň a dosahování výsledků. Sociální politika podniku. Sdílené hodnoty, vize, poslání, strategie a přístup vedoucích pracovníků
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses