Finanční analýza Humanic CZ, s.r.o. - Slezáková, Dita; Scholleová, Hana, 1964-; Miklúšová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Technická a fundamentální analýza. Zhodnocení aktuální ekonomické situace firmy. Interpretace uvedených ekonomických ukazatelů
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses