Finanční analýza společnosti Středočeská energetická, a.s. - Macek, Pavel; Boukal, Petr, 1962-2022; Kaiser, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Popis společnosti Středočeská energetická. Horizontální a vertikální analýza. Poměrové ukazatele. Analýza pracovního kapitálu
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses