Příprava a analýza projektů organizací k využití strukturálních fondů EU - Vyoralová, Jitka (2006)
Regionální a strukturální politika Evropské unie. Projekty Hospodářské komory ČR. Projekty financované s podporou Evropské unie. Srovnání hodnocených projektů