Příprava a analýza projektů organizací k využití strukturálních fondů EU - Vyoralová, Jitka; Hrůzová, Helena, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Regionální a strukturální politika Evropské unie. Projekty Hospodářské komory ČR. Projekty financované s podporou Evropské unie. Srovnání hodnocených projektů
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta podnikohospodářská, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: projektový management; strukturální fondy; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; structural funds; master's theses