Americká ekonomika po 11. září 2001 - Nedvědová, Barbora; Cihelková, Eva, 1952-; Pohl, M.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Americká ekonomika na prahu 3. tisíciletí. Vývoj ekonomiky po 11. září do roku 2002. Hospodářství USA v letech 2003-2005
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses