Hodnocení různých způsobů vybírání poplatků za komunální odpad v ČR - Šouláková, Marie; Geuss, Erik, 1963-; Branžovský, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Základní termíny a obecné informace o odpadech. Druhy poplatků za KO a systém PAYT. Problémy s poplatky za odpad a možnosti jejich řešení. Porovnání jednotlivých druhů poplatků ve vybraných městech
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: komunální odpad; odpadové hospodářství; aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; urban waste; waste management; bachelor's theses