Trvale udržitelný rozvoj, jeho charakteristika a význam - Prudičová, Petra; Jeníček, Vladimír, 1932-; Pohl, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Dosavadní vývoj trvale udržitelného rozvoje, jeho principy a dimenze. Možné způsoby jeho měření se zaměřením na rozbor ekologické stopy
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: udržitelný rozvoj; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sustainable development; bachelor's theses