Ekonomická integrace na americkém kontinentě (NAFTA, FTAA) - Řeřichová, Michaela (2006)
Ekonomická integrace na americkém kontinentě. Dohoda NAFTA a její cíle. Motivy jednotlivých zemí pro vstup do NAFTA a jejich očekávání. Analýza vývoje jednotlivých členských zemí v rámci NAFTA. Projekt FTAA, vyjednávací procesy a vztahy mezi klíčovými zeměmi