Ekonomická integrace na americkém kontinentě (NAFTA, FTAA) - Řeřichová, Michaela; Neumann, Pavel, 1956-; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Ekonomická integrace na americkém kontinentě. Dohoda NAFTA a její cíle. Motivy jednotlivých zemí pro vstup do NAFTA a jejich očekávání. Analýza vývoje jednotlivých členských zemí v rámci NAFTA. Projekt FTAA, vyjednávací procesy a vztahy mezi klíčovými zeměmi
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomická integrace; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic integration; bachelor's theses