Oceňovanie nehnuteľností - Bátorová, Ivana (2006)
Současná situace v oceňování nemovitostí v ČR. Základní postup a metody při oceňování. Rozdíly mezi tržním oceněním a oceněním podle vyhlášky Ministerstva financí