Oceňovanie nehnuteľností - Bátorová, Ivana; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Současná situace v oceňování nemovitostí v ČR. Základní postup a metody při oceňování. Rozdíly mezi tržním oceněním a oceněním podle vyhlášky Ministerstva financí
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses