Návrh obchodních operací společnosti Factor tep s.r.o. - Novotná, Věra (2006)
Práce navrhuje změny či případné postupy v oblasti nákupu a prodeje, doplňuje činnosti, které v současné době ve fungování těchto útvarů scházejí. Zabývá se organizací oddělení nákupu a prodeje, strategickým a operativním nákupem, prodejní činností ve společnosti a řízení zdrojů nutných k provádění obchodních operací