Návrh obchodních operací společnosti Factor tep s.r.o. - Novotná, Věra; Vojík, Vladimír, 1944-; Žáčková, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Práce navrhuje změny či případné postupy v oblasti nákupu a prodeje, doplňuje činnosti, které v současné době ve fungování těchto útvarů scházejí. Zabývá se organizací oddělení nákupu a prodeje, strategickým a operativním nákupem, prodejní činností ve společnosti a řízení zdrojů nutných k provádění obchodních operací
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses