Srovnání webových stránek vybraných českých periodik - Pešek, Martin; Toman, Prokop, 1942-; Stolař, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Stručné členění jednotlivých druhů periodik. Hlavní výhody a možnosti elektronického publikování. Sestavena kritéria pro vlastní hodnocení webů. Test hodnotí následující kategorie: serióznost zpráv, záběr média, poskytované služby, grafický design, validita se standardy, množství reklam a ostatní vlastnosti jinde nezachycené
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: tisk; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; press; bachelor's theses