Bezpečnost a ochrana zdraví při práci na vybraném pracovišti - Suchopárová, Petra (2006)
Legislativní rámec BOZP, pojmy ergonomie a pracovní úraz, metody hodnocení rizik. Praktická část analyzuje rizika, doporučuje řešení a vyhodnocuje dotazník o bezpečnosti pracoviště