Bezpečnost a ochrana zdraví při práci na vybraném pracovišti - Suchopárová, Petra; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Legislativní rámec BOZP, pojmy ergonomie a pracovní úraz, metody hodnocení rizik. Praktická část analyzuje rizika, doporučuje řešení a vyhodnocuje dotazník o bezpečnosti pracoviště
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses