Popis a analýza leteckých aliancí - Kašová, Eva; Novák, Radek, 1960-; Bednář, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Vznik a rozvoj leteckých aliancí v korelaci s trendy a prognózami celosvětového politicko-ekonomického vývoje. Příčiny vzniku aliancí, faktory jejich dalšího růstu a vzájemné srovnání. Postavení Českých aerolinií na leteckém trhu a jejich postavení v rámci aliance SkyTeam
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses