Rozvoj bezdrátového připojení na internet v České republice - Voseček, Václav (2006)
Rozvoj bezdrátového připojení k internetu na území České republiky a vývojové trendy. Porovnání jednotlivých možností připojení v čase i mezi sebou. Připojení bezdrátové a klasické. Popis technologie pro připojení a vývoj připojení