Rozvoj bezdrátového připojení na internet v České republice - Voseček, Václav; Toman, Prokop, 1942-; Dudová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Rozvoj bezdrátového připojení k internetu na území České republiky a vývojové trendy. Porovnání jednotlivých možností připojení v čase i mezi sebou. Připojení bezdrátové a klasické. Popis technologie pro připojení a vývoj připojení
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses