Francouzská ekonomika a postavení Francie v Evropské unii - Sekerková, Jana; Jeníček, Vladimír, 1932-; Svobodová, Z.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj a postavení Francie v Evropské unii. Všeobecná charakteristika, geografie, demografický vývoj, náboženství a školství. Oblast zemědělství, průmyslu a služeb, které působí na ekonomický růst. Hlavní část práce popisuje hospodářský vývoj Francie od konce druhé světové války až po současný stav francouzské ekonomiky. Postavení Francie v Evropské unii a její vliv v EU. Základní informace o vývoji Evropské unie a otázka dalšího vývoje po zamítnutí Ústavní smlouvy a porušováním Paktu stability a růstu
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Francie; bachelor's theses; France