Oceňování nemovitostí - Pröschl, Petr; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Základní pojmy při oceňování nemovitostí, metody tržního oceňování nemovitostí, oceňování nemovitostí podle cenových předpisů. Administrativní ocenění rodinného domu s příslušenstvím a pozemky, popis trhu s nemovitostmi a ocenění nebytového prostoru porovnávací metodou. Součástí administrativního ocenění je nález, popis jednotlivých oceňovaných objektů, jejich výměra, hodnocení a ocenění. Porovnání administrativního a tržního ocenění nemovitostí
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: katastr nemovitostí; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; cadastres; master's theses