Turecká ekonomika na cestě do EU - Beneš, Ondřej; Steinmetzová, Dana; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Současný stav a potenciál turecké ekonomiky (HDP, vývoj ekonomiky, provádění reforem), zahraničně-obchodní vztahy Turecka (export, import, přímé zahraniční investice), včetně obchodních vztahů s EU (celní unie). Historický vývoj Turecka. Přístupový proces Turecka k EU (analytická prověrka, přístupové rozhovory), jeho pozitiva i negativa. Postoje členských zemí EU k Turecku i postoj Turecka samotného směrem k potencionálnímu vstupu do Unie (průzkumy veřejného mínění)
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses