Afrika na přelomu tisíciletí - Miková, Andrea; Adamcová, Lenka; Borstrom, A.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Současné problémy afrického kontinentu a některé jejich příčiny. Manifestace na konkrétním případu Ugandy
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses