Kolektivní vyjednávání ve firmě Ferox, a.s. Děčín - Prášková, Daniela; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Machala, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Zodnocení a návrh zlepšení kolektivního vyjednávání ve firmě. Kolektivní smlouva je uzavřena mezi firmou a organizací odborového svazu KOVO. Cílem kolektivního vyjednávání je dosáhnout rozhodnutí v otázkách, jež jsou předmětem zájmu zaměstnavatelů a odborů. Písemný návrh dodatku kolektivní smlouvy schvaluje představenstvo firmy a konference odborové organizace. Práce porovnává cíle vedení a odborů pomocí tabulek, které vymezují oblasti souladu, rozporů či nesouvisení cílů. Analýza cílů a předložené návrhy ke zlepšení procesu kolektivního vyjednávání ve Feroxu
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; kolektivní vyjednávání; odbory; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; vědění; analysis; collective bargaining; labor unions; master's theses; knowledge