Oceňování nemovitostí - Zít, Pavel (2006)
Oceňováním nemovitostí v České republice nejběžnějšími způsoby, které se využívají. Aktuální situace na trhu nemovitostí a hlavní poznatky, které do oblasti oceňování nemovitostí patří