Oceňování nemovitostí - Zít, Pavel; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Oceňováním nemovitostí v České republice nejběžnějšími způsoby, které se využívají. Aktuální situace na trhu nemovitostí a hlavní poznatky, které do oblasti oceňování nemovitostí patří
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses