Finanční analýza společnosti Pivovary Staropramen a.s. - Tóth, Tomáš (2006)
Provedení finanční analýzy a na jejím základě posouzení finanční situace podniku Pivovary Staropramen, a.s. v období od roku 2002 do roku 2005. Analýza nejprve dílčích, poté celkových ukazatelů a určení determinanty dobré, popřípadě špatné finanční situace podniku a nastínění předpokladů dalšího možného rozvoje