Finanční analýza společnosti Pivovary Staropramen a.s. - Tóth, Tomáš; Synek, Miloslav, 1935-2022; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Provedení finanční analýzy a na jejím základě posouzení finanční situace podniku Pivovary Staropramen, a.s. v období od roku 2002 do roku 2005. Analýza nejprve dílčích, poté celkových ukazatelů a určení determinanty dobré, popřípadě špatné finanční situace podniku a nastínění předpokladů dalšího možného rozvoje
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses