Finanční řízení podniku, finanční analýza podniku - Houdek, Petr; Kislingerová, Eva, 1950-; Buřičová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Popis činností finančního řízení a finanční analýzy. Historie a vývoj popisované společnosti a její finanční analýza
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses