Založení a provozování internetové obchodu - Soukup, Milan (2006)
Internetové obchodování, jeho hlavní přednosti a nedostatky z pohledu prodejce i zákazníka. Současná situace internetového obchodování v České republice na základě využití výsledků provedených výzkumů veřejného mínění. Návod pro zprovoznění vlastního internetového obchodu - proces získaní živnostenského oprávnění a možné způsoby vytvoření aplikace pro internetový obchod. Porovnání jednotlivých přepravních služeb, platební metody a možnosti propagace obchodu