Založení a provozování internetové obchodu - Soukup, Milan; Horný, Stanislav, 1955-; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Internetové obchodování, jeho hlavní přednosti a nedostatky z pohledu prodejce i zákazníka. Současná situace internetového obchodování v České republice na základě využití výsledků provedených výzkumů veřejného mínění. Návod pro zprovoznění vlastního internetového obchodu - proces získaní živnostenského oprávnění a možné způsoby vytvoření aplikace pro internetový obchod. Porovnání jednotlivých přepravních služeb, platební metody a možnosti propagace obchodu
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses