Ekonomické reformy v Rusku po přechodu k tržní ekonomice - Lehmdenová, Veronika (2006)
Ekonomické reformy v Rusku po pádu Sovětského svazu. Ekonomické reformy prováděné za vlády prezidenta Jelcina a následně prezidenta Putina. Příčiny ruské finanční krize a zotavení ruské ekonomiky po této krizi