Ekonomické reformy v Rusku po přechodu k tržní ekonomice - Lehmdenová, Veronika; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Ekonomické reformy v Rusku po pádu Sovětského svazu. Ekonomické reformy prováděné za vlády prezidenta Jelcina a následně prezidenta Putina. Příčiny ruské finanční krize a zotavení ruské ekonomiky po této krizi
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses