Získávání dat pro multimediální prezentace cestovních kanceláří - Kopl, Martin (2006)
Zhodnocení internetové prezentace vybraných tuzemských cestovních kanceláří zejména z hlediska interaktivity a využívání multimediálních prvků. Návrh možných řešení, jak získávat potřebná data pro tyto prezentace a jaké úskalí může s sebou toto získávání dat přinášet. Metody pro srovnávání webů cestovních kanceláří, cílový segment, ke kterému se srovnávání vztahuje a samotný výběr konkrétních cestovních kanceláří. Srovnávání internetových stránek cestovních kanceláří dle stanovených kritérií. Řešení hlavního nedostatku, chybějící multimediální a interaktivní prezentace